смарт-карт рішення під ключ
UA

Новини

У компанії "Пластик Карта" відзначили Всесвітній день охорони праці

17 травень 2018

Міжнародна організація праці проголосила 28-е квітня Всесвітнім днем охорони праці. Гасло свята цього року: "Захищене та здорове покоління". На підприємстві "Пластик Карта" провели низку заходів, приурочених до цього дня.

До списку

Міжнародна організація праці проголосила 28-е квітня Всесвітнім днем ​​охорони праці. Гасло свята цього року: "Захищене та здорове покоління". На підприємстві "Пластик Карта" провели низку заходів, приурочених до цього дня.

- Зараз у нас активно йде збір пропозицій від працівників щодо поліпшення умов праці, а нещодавно пройшов конкурс дитячих малюнків "Охорона праці - очима дітей", в якому брали участь діти наших співробітників, - розповідає Начальник служби охорони праці ТОВ "Підприємство "Пластик Карта" Світлана Сокуренко.

Для учасників конкурсу була організована оглядова екскурсія заводом, на якій діти дізналися про те, як виробляється продукція нашого підприємства, а генеральний директор розповів про найцікавіші процеси виробництва. Всі діти отримали дипломи учасників, сертифікат на відвідування аквапарку разом з батьками, а переможець конкурсу - грамоту та цінний приз. Завершенням цієї захоплюючої подорожі для малюків стали ласощі "солодкого столу".

Крім цього, в ході проведення заходів, присвячених Всесвітньому дню охорони праці, а також з метою забезпечення якісної підготовки та проведення заходів з питань цивільного захисту, на підприємстві в кінці травня планується організувати спеціальні об'єктові навчання і тренування із залученням оперативно-рятувальних служб цивільного захисту Вишгородського РВ ГУ МНС України в Київській області. Основна мета цих навчань - відпрацювання практичних навичок персоналу діяти в умовах виникнення умовної пожежі.

- Інформаційно-роз'яснювальна кампанія, яку ми проводимо всередині "Пластик Карти", покликана звернути увагу працівників на останні тенденції в галузі охорони праці. Це сприяє формуванню глобальної культури профілактики в цій сфері, підвищенню рівня відповідальності всіх співробітників компанії, а також допомагає поглибити їхні знання про те, як жити та працювати спокійно і з задоволенням, - зазначила Світлана Сокуренко.